Gratis link plaatsen

De vraag naar gratis en goede links, of backlinks is enorm. Er zijn goede redenen te bedenken waarom iedereen een hyperlink wil hebben die verwijst naar haar of zijn website.

Backlinks

Wat is een backlink? Antwoord is eigenlijk wel eenvoudig, het is plat gezegd een hyperlink van de ene website naar de andere (app mag ook). Klikt een bezoeker van een site daarop dan wordt deze automatisch omgeleid naar een andere.  Zoekmachines zoals Google, Yahoo en BING gebruiken deze al jaren om de populariteit of relevante van een website te meten. En zo komt het dat een bakclink de vindbaarheid kan vergroten! 

Maar ook een site met heel veel bezoekers (zoals nu.nl) kan veel van die bezoekers doorgeven door een smakelijke hyperlink waar veel op geklikt wordt. Dus verkeer (red. Eng. traffic) is zeker ook fijn effect van een goed geplaatste link.

 

Plaats hier GRATIS jouw link!

Euh kan dat? Jazeker! Bij ons kun je direct een gratis link plaatsen op een van onze dochterpagina's. Het kost echt niets. Of nou ja een beetje moeite om je aan te melden en dan een retourlink op jouw website.

Hoe werkt het?

1. Ga naar een van onze dochterpagina's

2. Kies de gewenste RUBRIEK

3. Klik op Link toevoegen

4. Vul het formulier in en klaar ben je!